به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، مجید حاجی فرجی افزود: كار تحقیقاتی برای تولید این سوسیس به اتمام رسیده است و این طرح داخلی تا پایان بهمن ماه جاری برای تولید رونمایی می شود.
وی یكی از دلایل افزایش اضافه وزن و چاقی را در افراد، زندگی صنعتی عنوان كرد و گفت: امروزه اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان و جوانان به بالای ۵۰ درصد رسیده است.
وی افزود: تحقیقات نشان می دهد كه در مهد كودك ها، كودكان زیر سن دبستان دارای اضافه وزن و چاقی به همراه بیماری های افزایش قند و چربی خون و نیز آنزیم های كبدی هستند كه این بیماری ها به ژنتیك ارتباطی ندارد بلكه به دلیل عادات غلط تغذیه ای ایجاد شده است.